JAAA!

Woho! Imorn ska pappa äntligen lämmna in dator! (efter mycket tjat, tyvärr) Så den är väl tillbaka nån gång nästa vecka hoppas jag, och då kommar jag börja blogga mycket mer och seriöst :P Den kommer bli mycket finare design oxå.
Har ni förästen några tips på hur jag ska fixa designen? (header, background, text osv)
Nu ska jag stänga av dator och fixa mig lite inför natten, sov gott allihopa! ♥


Hahah jaa det är jag...för ett tag sen :D

Jag lever!

Meen åh ni fattar inte hur mycket jag saknar bloggandet, det har varit så segt me bloggen nu ända sen min dator kraschat. Fattar ni att jag blir gansk lack på min pappa, efter som att han lovat så länge nu att han ska fixat den. Menmen jag får väl fortsätta att tjata på honom... Snart ska jag oxå fixa ny design till er, har inte börjat på den ännu men på fredag förhoppningsvis så ska jag börja igen. Jag vet att ni saknar mig, men ta det lungt jag är snart tillbaka ;) hoppas min data är fixad innan jag sk till USA... Eller hoppas den är lagad till efter Green day konsterten men de kommer den nog inte att vara tyvärr :( Vi hörs! Ha det bra alla sötisar <3

Kommer tillbaka med...

...ny design så fort som möjligt, ska göra en riktig makeover. Vill ha en större (alltå läsare) bredare blogg, ljusare, och mer inriktning. Och om ni undrar varför jag haft lösenordslåst blogg så är det för att den såg förjävlig ut...
Aja allt går sakta men säkert fram ;)
Hörs när allt är klart! ♥

Orkaaa

Åhh jag orkar verkligen inte plugga! Varför ska man äns göra de?! Shit vad onödigt, nä nu blr jag ledsen jag vill inte plugga.... Jag vill inte skriva nån jävla bokrecention -.- nån som vill skriva en åt mig den ska vara klar på onsdag (A) Thihi.


Okeeej lite random kanske de där var :P men jag är så trött på skolan, men som tur är så slutar vi om typ bara 3 veckor! Woohoo! Och innan de ska jag till göteborg och se green day oxå, helt sjukt! Känns inte som om de är så nära. Sjukt taggad asså! Nån mer som ska till göteborg och se dom spela live? :)




Goodriddance (time of your life) - Green day                      

Hur fixar du håret?



Fick nyss in denna frågan i kommentars fältet, kan börja med att säga tack för frågan är jätte kul att svara på frågor så fråga på! ;)
Men jaa, nu kanske jag ska börja svara på frågan oxå...


Jag börjar från och me nu idag att efter varje gång jag tvättar håret pudra på lite av Lanzas "volym punder" det är som sagt verkligen jätte bra! Man behöver nästan inte äns använda allt annat, så använd lite av allt för annars sliter det så mycket på håret. Men som sagt jagbörjar med pudret, sen tar jag lite av garniers vax och tar de i topparna, sen toperar jag håret inte så mycket fortfarande för pundret gör verkligen mycke volym och tupera sliter oxå mycket på håret. När jag tuperat håret så tar jag det i omgångar, lite svårt att beskriva men jag tar lite i taget sen sprayar jag got2b's hårspray på själva tovan (brukar spraya i hela håret oxå innan jag börjar tupera) då står håret rakt upp, eller där jag tuperat. Sen gör jag så i hela håret och sedan fixar jag ju såklart till de så att det inte står helt rakt ut :P Återigen så tar jag lite vax men bara jätte lite annars blir håret så tungt och då lägger de sig gärna och tappar volym...
Men aa det är typ så jag brukar göra varje morgon, (dock inte pudret varje morgon) det tar väl sådär ca 10-15min alltså inte alls lång tid :)

Fortsätt fråga för jag svarar gärna!

CIAO


LIKE!

Tjena bloggen!
Idag så har jag varit och klipp mig, min frisör fick in ett återbud så jag fick hoppa in mycket tidigare än den tiden jag egentligen boken satt det var as najs! Klippte inte så mycket på längden typ max 1cm, och typ 2-3cm på luggen, sen klippte jag upp det jätte mycket så det skulle bli lättare att fixa volym för ni vet att jag gillar volym ;) Min friös är verkligen jätte bra har nog aldrig blivit onöjd där! Idag när vi klippte fick jag oxå prova på en ny grej, det är ett slags "volym puder" från Lanza de heter Powder up texturizer, as grymt! Det är som ett puder man häller lite smått i håret så blir det skit mycket volym asså verkligen as mycket! Man behöver då inte tupera, använda hårstray eller nått sånt de räcker med pudret. Men pudret ska man bara ha i efter man duschat och där håret är tortt satt om man använder det varje morgon så tar nog det ganska snabbt slut :P Jag rekommenderar det iaf om man vill ha mycket volym i håret.

                   
                                                    179:- /st


My life.



Förlåt...

Hejsan bloggen!
Sjukt ledsen för jävligt dålig uppdatering!
Men när jag har helg (som jag har haft sen i onsdags) så blir de lite sämmre bloggning som alla som läser min blogg kanske vet...

Varför jag inte heller har bloggat så mycket beror nog inte så himmla mycket på tid mera på att min jävla f*tt dator är trasig så de är så jobbigt att ladda upp bilder och sånt satt, men jag ska väl försöka fortsätta ladda upp bilder via min mobil, lite jobbigt menmen...
Har inte heller tagit så mycket bilder under helgen, eller jag har typ inte tagit några så några bilder får ni inte heller... Men när min dator är fixat (som den förhoppningsis är snart) så kommer jag börja fixa min blogg mycket bättre och roligare att läsa för er. 
Kommer snart oxå förmodligen ha en frågestund här på bloggen, vad tycker ni om det? Funderar på att ha den kanske snart, eller så väntar jag tills datan e fixad. Vi får seee...
Men nu ska jag fixa lite grejer ha de gött allehopa!
Pusspuss!

Bilder från igår, and today!







 Jaa på sista bilden fick ni oxå gårdagens outfit,
Skor convers. Leggings H&M. Tjörja carlings. ;)


Jag ska köpa vingar för pengarna!



Åhh shit vad jag vill ha de är halsbandet!! CRAZY! Ge mig nu? (A) Kostar bara 175:- från... ;)
Visst var det inte lite sådär cooltsött?

----> Till er killar! <----

Killar
Läs & lär ;

När hon verkar blyg - Säg att du älskar henne
När hon springer bort från dig - Följ henne
När hon tar sitt huvud nära ditt - Kyss henne
När hon bråkar & slår dig - Håll henne intill dig
När hon är tyst - Tänker hon hur hon ska säga "Jag älskar dig"
När hon ignorerar dig - Vill hon ha din uppmärksamhet
När hon försöker sticka iväg - Håll henne om midjan & släpp aldrig taget
När du ser henne när hon är som värst - Säg att hon är Vacker
När hon skriker på dig - Säg att du älskar henne; men du måste mena det!
När du ser henne gå - Smyg upp bakom henne & ta tag i hennes midja
När hon är rädd - Håll om henne & säg att allt kommer bli OK för hon är ju med dig
När hon ser ut som att något är fel - Kyss henne & säg att det finns inget att oroa sig för
När hon håller din hand - Lek med hennes fingrar
När hon säger att hon fryser - Kom närmre
När hon går iväg med ett långt avstånd - Gå upp brevid henne & prata med henne
När hon flirtar med dig - Ignorera henne aldrig!
När det är bara du & hon i ett rum - Be henne stanna lite längre


Godmorgon!

Godmorgon sötisar!

Jaaa kan ju börja med att fråga mig själv... VARFÖR I HELVETE VAKNAR JAG 06.00 NÄR JAG BÖRJAR TYP 10.00?! Åhh jag bli lack på mig själv :P hahah. Fast jag hade en anledning faktiskt, Micke och pappa fyller ju år idag så då måste jag upp tidigt och uppvakta dom. Aja så farligt är det inte, har käka nu och sitter här i sovkläder ska väl snart klä på mig snart...

Vill passa på att gratta Micke och pappa oxå! GRATTIS! ♥




Kommer förhoppningsvis blogga mer ikv, ha en grym dag alla!
CIAO!

Take a look at this!


Ohh mama! Jag måste ha dom här byxorna! I know, dom är ganska lika dom ja nyss köpt men asså ni fattar inte vilken besluts ångest jag hade i omklädningsrummet! Stod där i typ 30 min och prova samma byxor hela tiden och kolla vilka som satt snyggast och vilka som var snyggast. Men det fick bli dom andra. Och nu när jag sitter är hemma och kolla igenom bilderna som jag tog på byxorna för att jag skulle gämföra (^^) vilka som var snyggast, så får jag ångest igen. Så jag har bestämt mig för att köpa dom här byxorna också dom var ju så billiga 399 :-bara! Så dom får bli mitt nästa inköp.

Vad tycker ni?
:)

Mini shopping!



Byxor H&M 399:- (as billigt!)                     Samma byxor



Leggings H&M 99:-



Vad tycks? ;)


Shoppa!

Godmorgon på er allehopa!
Hur e läget me er? Här är de hyfsat bra, är fortfarande väldigt trött :/

Idag nu snart om typ 20min ska jag åka iväg me mamsen och shoppa lite, både till micke och pappa som fyller år imorn så de får bli de sista. Sen hoppas jag att jag får lite oxå ;) Men jag ska ju till USA snart så jag ska inte köpa föör mycket här hemma i sverige så jag har pengar till USA ska shoppa som fään där ;)

Men nu ska jag nog dra, vi hörs mera sen!


Sova? Nej tack!

Åhh jag vill inte vara ensam inatt :( kan Du komma? ♥


Är jag seriöst död?

Jag är så jävla trött, är det hela tiden nu. Asså jag brukar inte vara såå trött bara ibland men nu på sistonde har jag varit jätte trött, inte så kul för jag orkar typ inte göra något. Jag sovar och allt men är ändå trött :( Är jag död eller vad? haha nä. Aja kanske är sjuk..

Ikväll ska jag iaf vara hemma och chilla, farmor&farfar kom idag så jag ska vara lite social och pratglad även fast jag e trött som en get (?) haha. Men de har faktiskt varit skönt att vara hemma och chilla denna helgen.
Idag var jag ju på grönan, men usch vilket tråkigt väder det var. Så jag Johanna och Amme stack hem efter en timma, de gjorde ju inte så mycke allt var ju gratis ;) så vi åkte till videobutiken och hyrde en film "Amarican pie The book of love" den var bra och rolig haha!



Chill

Tjena!
Sitter här hemma nu med ett glad proviva haha. Kom typ precis hem är så jäva trött så jag pallar inte vara ute längre... Var inte ute så mycket idag iför sej. Va hemma och kolla på film typ, sen stack jag ut och träffa rickard så drog vi typ upp till gården massa andra var där oxå. Ska typ träffa rickard imorn oxå :)
Aja min vardag är inte så händelsefull, idag var jag hos Amalie med Johanna de var ett tag sen jag var med båda dom två satt de va mysigt. Imorn ska vi typ till grönan oxå, man har ju guldkort ni vet ;) haha.

Lite låtar som e såå azum!


A day to remember- If it means a lot to you lyrics


A Day to Remember- Over My Head


Alesana - Congratulations, I Hate You


Nattinatti!

R.I.P

Alla måste vi nån gång dö, men inte du och inte nu. Du är nu på en bättre plats där du slipper smärtan uppe i himlen får du vila och leva i frid. Vi alla kommer sakna dej och vi glömmer dej aldrig du livfulla varelse, ditt sinne för lek och din härliga livsglädje spreds till alla och du var älskad av så många. Så långt ifrån du är nu vet vi alla att du har det bra, bättre än bäst. Du har levt ett långt och underbart liv, och vi kommer sakna dej och älska dej till den dagen som vi själva dör!

R.I.P lilla max ♥


060510

jahapp ännu en lång och tråkig dag i skolan, men de va lite different idag vi hade nämligen skola idag till tyyp aah 20.00?! shiiat va boring :P menmen de var ju nån öppethus skit så man behövde inte göra så mycke...
Idag så skulle vi dansa iskolan, eller de var typ nån dans instruktiör som lärde oss dansa pardans, jag var dock inte med men det var jätte kul att kolla på hihi x)
Sen efter skolan (eller dom typ 2 timmarna innan öppethus började) så var jag med Björn och Rickard, hemma hos lille ricky och chilla typ. Var inte där så länge för jag behövde dra hem så jag inte skull komma försent till skolan ;) HAHA.


Alla som dansa idag ;)



CIAO!

Utkast: Maj 5, 2010




I will face the darkness, shadows will embrace me and my senses.
I will meet you my dead angel, I will see you in your bloody eyes my dead angel,
I will feel your worn-out wings, I will feel your cold skin.
And you will see me as a little forgotten girl, alone in the sea's deepest grave,
alone in the world's largest storm, alone in herself. I forgot who I am, I forgot who I was.
My dead angel will look at me she will see my tears that have been transformed into blood,
and she will let me go. I will met the light, and my dead angel
will looke at me with a smile on her face,
The sky will welcome me and open its doors.
And I will be free.


Random?

År 2009 så..
Vad hade du för hårfärg - Blond
Hur lång var du – Ehh ingen aning faktiskt :P
Vem var du kär i - Hm, Zacke
Hade du nån pojk-/flickvän – Jao
Vad brukade du göra på fritiden – Bloggade, kompisar, dansa allt som en vanlig vad blir de 12 åring gör :P
Vilka umgicks du med – Johanna och Matilda mest
Var allt bättre då Yees
Skulle du vilja gå tillbaks dit – Jaa
Har du förändrats – Mycket…

Nu:
Vad har du för hårfärg – Brunt
Hur lång är du? – 160 tyyp cm
Vem är du kär i – Vet inte säkert.
Har du nån pojk-,/flickvän - Nope
Vad brukar du göra på fritiden – Bloggar, kompisar olika :P
Vilka umgås du med – Massa olika och mig själv

Har du:

Kysst någon – Ja
Sovit brevid någon med samma kön – Jao
Sovit brevid nån med motsatt kön – yes
Slagit ner nån – Haha, inte än
Ljugit för en bra vän – Tyvärr ja
Svikit någon – Ja..

Vem:

Skrev du senast till på msn – Rickard tror ja ;)
Kramade du senast – Mamma
Sov du hos senast – Hemma
Vill du vara just nu - Hungrig
Ringde dig senast – K

Vad:
Drack du senast – Vatten
Köpte du senast – Ojfan, mins inte x)
Ska du göra imorn – Va på skolan till typ 8 -.- (kanske ska träffa rickard oxå)
Vill du göra just nu – Vara med dej...
Åt du senast – Hmm, potatis x)
Är närmast dig som är rosa – Saxen och min tröja 

Kärlek :

Du har sårat nån så den började gråta – yees...
Nån har sårat dig så du börjat gråta – Flera.

Ärlighet:
Du har gjort nått som du lovat nån annan att inte göra – Jaao
Jag har gjort något som jag har lovat mig själv att inte göra – Tyvärr..
Jag har smugit ut utan lov - Haha ja.
Jag har ljugit för mina föräldrar vart jag är – Japp
Jag har en hemlighet som ingen vet om – En jävla massa
Jag har fuskat i ett spel – Hahah jaa ^^
Jag har struntat i ett prov – Jaaa

Dåliga Tider:
Jag har skadat mig sjäv – Jao
Jag har druckit alkohol – Yeah
Jag har tagit medecier mot drepression – Yes
Jag har sovit en hel dag utan att behövt det – Ehh jaa...
Jag har vaknat gråtande – Japp
Jag har somnat gråtande – Mmm

DÖDEN:

Jag hatar begravningar - Jag har aldrig varit på en så ingen aning.
Jag har sett någon dö - Neeej
Någon du har känt som nyligen som dött - Nope


Usch

Nämen usch vad jag är lack på mig själv... Faan! Jag har inget att skriva om, tappat min insperation :( Jag har säkert 6-10st inlägg i mitt utkast men inget av dom som jag har skrivna där vill jag inte publicera. Anledningar till de: Jag tycker allt jag skrivit suger. Eller så vill jag inte dela med mig av de för att de blivit för privat... Menmen kanske lägger upp ett litet inlägg av de "privata" utkasten. Who knows ;)



Jag vill vara en ängel.

 

Tyckte denna bild var så inihelvete vacker! Jag bara måste dela med mig av den.
Ser ni på bilden, en ängel, död, hon flyter på ett hav av bortglömda tårar, men själen lever kvar
det ser man för att glorian över ängelns huvud lyser. Är kär i denna bilden.
Vill också vara en ängel.


It was written in blood

It was written in blood - Bring Me The Horizon

Helt jävla fucking sick hur bra den här låten är! Vad tycker ni?
Tror delar av låten är från en av bandmedlemarnas självmords brev... (men är inte säker)



Goodbye my friend, goodbye 
My love, you're in my heart 
It was preordained that we should part 
We're united by and by, united by and by 
Goodbye 
No handshake to endure, there was nothing 

It was written in blood 
It was written in blood 
It was written in blood 
Oh god, written in blood 
It was written in blood 
It was written in blood 
Oh my god, it was written in blood 

Inside no sadness, for a prowl 
There's nothing new in dying now 
Let's have no sadness, furrowed brow 
There's nothing new in dying now 

Though living is no newer.
no, living is no newer.
And it was written in blood 

It was written in blood 
It was written in blood 
It was written in blood 
Oh my god, it was written in blood 
It was written in blood 
It was written in blood 
Oh my god! 
It was written... in blood 
On a suicide note 

Like roses, we blossom then die 
Like roses, we blossom then die 
Like roses, we blossom then die 
We fall apart (Die) 
We fall apart (Die) 

Like roses, we blossom then die 
Like roses, we blossom then die 
We fall apart 
We fall apart 
Like roses 
We've fallen apart, fallen apart 

Though living is no newer.
no, living is no newer.
And it was written in blood 

It was written in blood 
On a fucking suicide note 
the day before he died 

It was written in blood 
It was written in blood 
It was written in blood 
My god, written in blood 
It was written in blood 
It was written in blood 
Oh my god! 
It was written... in blood 

Like roses, we blossom then die 
Like roses, we blossom then die 
We've fallen apart (Fallen apart!) 
We've fallen apart (Fallen apart!) 
Fallen apart 
We've fallen 

These roses, white roses 
Roses 
My roses 
White roses

Redbull & en alvedon *tummen upp*

Tjatja!
Sitter här nu med en jävla huvudvärk och fryser och en hes röst, trött är jag oxå kan jag lägga till... haha oj vad jag klagar. Så nu nyss tog jag en alvedon och svalde ner den med en redbull grymt va!? Och så suger jag nu på en halstabblet ^^ Starka grejer vett ni ;) haha.
Ska försöka att sova lite mer inatt iaf, gick faktiskt hem idag från skolan orka inte men ändå så sticker jag sen till stan som sen kanske inte var så smart när jag inne på weekday inser att jag kommer svimma inom några minuter... Ätit eller druckit hade jag inte gjort då heller. Oj va de låter hemskt :P
Aja jag överlever.

Orkar inte skriva mer, hihi.
CIAO♥

Den långa vägen

På en stig långt långt borta vandrar en ensam flicka.
En kall, ensam själ vandrar i mörkret, ingen ser henne,
ingen hör hennes skrik och ingen torkar hennes tårar.
En stjärna visar sig och lyser upp Flickans väg,
vägen mot att finna lycka och liv igen.
Den långa vägen hon nu vandrat länge på
kallar vi en säker och långsam död. 


(Vill oxå bara säga att allt som jag skriver under kategorin "Ord" skriver jag själv förutom de texter med " " och ni får tycka vad ni vill om de jag skriver. Allt kommer rakt ifrån hjärtat.)

Inte bra, inte bra alls...

Tjena!
Har nu varit vaken ett tag, eller sen fyra snarare...inte bra. Somnade väl runt halv 2-2 och sen vaknade jag ingen klockan 4 och har varit vaken sedan dess. Smsade med Julia som oxå varit vaken hela natten typ, så nått hade jag å göra! Jag har haft sånna här sömn problem förut, har tillexempel i förra veckan så sov jag bara en timma en natt. Men de var inte så konstigt.
Min buss till skolan går iaf 08.35 så de e väl om typ 20min så jag hinner blogga lite iaf. Idag efter skolan så ska jag vara med Amalie, vi får hitta på ngt kul! :) Men min röst är ju paj så jag kommer inte kunna prata så jävla mycke menmen.
Nu måste jag dra och burshta tänderna!
CIAO

- Fail

Som dom flesta vet så failade jag på mitt inte-dricka-något-på-två-dagar (alltså dricka överhuvudtaget) jag drack ett glas mjölk i...hmm tosdags tror ja de va :P iaf, så nu ska jag köra de igen fast jag ska se om jag klarar mig längre... (jag vet att jag är konstigt, men de är mitt eget val)

                     
Testar igen ;)


Tips!

Måste bara säga att jag hitta i fredags en jätte bra blogg som jag nu är inne på 24/7 (haha nej jag stalkar inte dej) men den är iaf jätte bra. Jag känner igen mig, och den får mig att känna mig att jag inte är ensam men den heter iaf Från självskadebetende till lycka Conler.se den är jätte bra! Gå in på den! :)

Hiss eller diss?

                              
Fick ett par nya byxor idag av mamma från Gina, dom sitter väldigt tajt så får se om jag ska behålla dom...
Men vad tycker ni? :)

(Jag vet hur jag ser ut, kommentera inte de)

Söker svar. Varför lever jag?

Jag vet hur de käns när ingen ser en, att ingen hör en även fast man skriker. Skriker av rädsla. Skriker av hat. Skriker av kärlek. Jag skriker och skriker men ingen hör snart går min röst sönder och den ända som kan laga den är du. Jag skriker ut fan allt jag har men du bara ser på mig men jag får inget svar och sedan vänter du. Du ser mig ligga där på marken och blöda, men du bara vänder. Du ser mig stå där med öppna händer. Du bryr dej inte om mig hur mycket jag än lider jag lider för din skull. Jag fäller tårar för din skull. Blöder för din skull. Jag lever för din skull. Men om du inte äns ser mig och vet att jag finns varför ska jag då fortsätta leva? Undra hur det käns att bara släppa all skit inte veta att man funnis inte veta att jag nånsin träffat dej. Att få sväva där uppe kring molnen och kolla ner på dej, att se hur du skrattar och ler. Har aldrig sätt dej le för varje gång jag ser dej så vänder du ryggen till. Känslan att få sväva om kring där uppe och veta att du inte ser mig men att jag kan se dej, se allt du gör höra dina tankar och se dina misstag. De är något som jag djup inne i mitt hjära skulle vilja se. Men på utsidan av mig vill jag bara se dej dö. Långsamt och plågsamt. Se dej lida till döds. Se dina blodiga ögon som vädjar om livet tillbaka. Att de är du som ska ångra det du gjort mig. Att du förfan ska inse att mitt liv är borta! Du stal något jävligt värdefult. En männsikas liv! Det är inget man bara kan vifta bort och sedan glöma ska jag säga dej!
Fyfan vad vidrig du är!


Jag älskar dej.

Har kanske en del att berätta för er...

Rubriken säger mina tankar... hmmm.
Nu börjar ni undra va?


Jag älskar nytt!

Jaa, nu har jag fixat ny header igen! Har fått många söta kommentarer från min förra header tack så mycke! Men jag känner att den var lite för...glad (?) eller nått i den stilen. Så jag bytte, vad tycker ni?


Nya


Gammla.

Funderar på att fixa designen svart oxå, men jag vet inte...

Lite random shit!

Jaahaaj nu ska jag visa er alla barn vad som e muusik (enligt K)

Sonic Syndicate - My escape whit Lyrics





Machine Head - Beautiful Mourning


OKEEJDÅ, DE E BRA! ;)


(nejnej inte random)

Nemo mannen!

Tjatja!
Kan börja med att berätta att... JAG ÄR SJUK!! ahh va sur jag är :( Jag berättade igår att jag var jätte hes och så, men att jag inte var sjuk. Nu under natten har jag tydlige gått å blivit sjuk, så jävla segt. Skulle egentligen åkt ut till landet idag med mamma typ och tagit en skön chill dag i skärgården. Men då ska man gå och bli sjuk. Jag kan inte prata idag, kan bara viska ytterst svagt. Jätte jobbigt, ingen hör mig.

Menmen...

Igår var jag ju frisk, och igår var jag ju me julia (hoppas inte du är sjuk nu...) vi var på grönan som ni vet, och sen på kvällen så skulle vi ju se på 2012 men då ska såklrt pappas blue ray spelare krångla eller så var de filmen jag vettefan. Men vi såg iaf inte 2012, men vi såg isl... NEMO! Haha Julias och min fawo ;) Det ar iaf jätte mysigt, fock gick julia hem tidigt för att jag behövde sova för att jag skulle upp tidigt till landet, men så blev de inte...


Haha vårat snacks, mjölk chips cola å godis...hmm. Gott vare iaf! ;)


Julia, respekt mannen!  ;)


CIAO!

Dagens!



Sum 41 - With Me


Älskar den hät låten, så jävla bra! Texten är ju grym, så därför får ni texten oxå! ;)

I don't want this moment to ever end
Where everythings nothing without you
I'll wait here forever just to, to see you smile
'Cause it's true, I am nothing without you

Through it all, I made my mistakes
I stumble and fall, but I mean these words

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show
And I won't let go

Thoughts read unspoken, forever in doubt
Pieces of memories fall to the ground
I know what I didn't have so, I won't let this go
'Cause it's true, I am nothing without you

All the streets where I walked alone, with nowhere to go
I've come to an end

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show
And I won't let go

In front of your eyes, it falls from the skies
When you don't know what you're looking to find
In front of your eyes, it falls from the skies
When you just never know what you will find (what you will find)

I don't want this moment to ever end
Where everythings nothing without you

I want you to know
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show
And I won't let go (I want you to know)
With everything I won't let this go, these words are my heart and soul
I'll hold on to this moment you know, 'cause I'd bleed my heart out to show
And I won't let go

Kan man sjunga en låt till en person som man varken
 skrivit själv eller sjunger själv så skulle det vara denna! ♥


Toight!

Ikväll kommer Julia hit, vi ska se 2012 och käka chirre! Jag ska iaf knarka haltabletter, ÄR SÅ JÄVLA HES! helt sick :S Aja lite kort inlägg, menmen. Ha en grym kväll!

pusspuss ♥

Grönan!

Jaa idag vare bara att gå upp ur sängen tidigt som fan för att jag och Julia skulle hinna till grönan. Men fan, vi vakna av oss själva typ halv nio (?) Var så jävla taggade! Och shit va kul det var! Julia och jag har båda nu guldkort (dvs att man får gå in hur många och hur mycket man vill hela tiden för bara 1299:- ) Så de e najs!
De gick as snabbt i kön oxå, fast vi fick stå och vänta inne på grönan tills "dom öppna" helt, men de var inte så farligt. Julia och jag kubba som an till insane först såklart! Vi kom näst först i kön, coolt va? ;) HAHA. Vi åkte den ty 3ggr så himmla najs, sen åkte vi ju typ allt annat oxå förutom popexpressen *usch* hatar den... Eller jag hatar allt som snurrar runt :P Men nog snackat om mig. Vad har ni gjort idag?


Mitt&Julias guldkort! ;)


Du behöver inget mer socker, du är så söt ändå!

Igår...

Ahh tjaa! Läget me er då? ;)
Här flyter de på...typ.

Igår sov jag ju hos Julia som jag berättade, de var jätte mysigt! Orkar inte berätta allt jag gjorde igår kväll, men jag var iaf me Julia hela kvällen, sen var jag typ me Tim zacke Line och massa andra 96or fast vissa stack sen. Då var jag å Julia lite me "kvinnan" (björn) Lill ide (rickard) och isak, haha as sköna killar ;)


Julia sötis ute på bryggan! ♥


Haha jag, inte alls lika söt.


Vad gjorde ni igår på valborg?


Hörs mer sen!
CIAO

RSS 2.0