Halloween

Happy halloween! Haha, vet ni? Jag älskar den här helgen! Skräckfilmer är ett utav de bästa som finns och jag älskar att bli skrämd, även fast jag typ pissar på mig. Haha! Tror att de får bli skräckfilm ikväll me några. Julia kanske sova här igen men vi får se! Hoppas ni får en nice kväll!

Tummen upp för den!

Tjaa bloggen! Tänker inte säga att jag är ledsen för dålig uppdate för jag har haft så mkt annat kul att göra än att slösa tid framför datan! ;)
Nämen just nu sitter jag i mitt rum och väntar på att julia ska ha duschat klart. Hon sov nämligen här idag. Igår kväll var vi hemma hos Amalia de va jätte trevligt! Tills de spårade lite, menmen jag tror allt gick bra! Hoppas det.
Iadg ska jag iväg nu snart me julia och köpa en jacka till henne, får se om jag köper något också. Orkar inte skriva vad som händer exakt de dagarna jag inte bloggat men jag kan laddu upp bilder iaf! ;)
De var ju "utklädnings-dag" i fredags och jaa, såhär såg några mina tjejkompisar ifrånj klassen ut!


Och själv langar man fjortislooken!


Zacke och Erik tunga jibbers! ;)


Och så våran heta klass!

De va lite bilder från i fredags i skolan dårah! De va en as nice dag, tummen upp för den! ;)

Älskling jag är hemma nu


Ska klä ut oss imorn

Tjenare!
Kom ganska nyligen hem ifrån skolan. Är så jävla trött! Somnade på min sista lektion och imorn ska jag upp halv sex typ. Skit bra! Varför jag ska upp så tidigt är för att alla i våran korridor ska klä ut oss imorn och då ska jag gå upp till Johanna klockan 6 typ och sminka mig och allt där. Tänker inte berätta vad jag ska vara men ni får se bilder imorn! ;)

Testa måste man ju!

Tjenare på er!
Eller godmorgon blir det ju!
Måste ju testa den har nya grejen med tidsinställda inlägg, verkar ju as bra! Då kan jag blogga när jag är i spanien tillexempel även fast jag inte har någon dator med mig! Haha kanon! ;)
Slänger bara in ett snabbt test och godmorghon inlägg dårah.
Hoppas ni får en fin dag! ♥

Raise your hand


Forever and always


Piercing

Yees! Jag ska få en navelpiercing! Woho om 4veckor ska min mage smyckas finfint! ;)

Nu drar jag.

Tjenare!
Har lite bråttom ska iväg om typ 10min så ska bara slänga in ett snabbt inlägg om vad som händer ikväll! Jag ska som sagt iväg snart vart ska jag? Jo jag ska till Anna på midda tror vi drar ut senare på kvällen och spårar. Haha nä men de ska bli myz!
Hörs imorn puss!
Kul väder...

Vad vore jag utan dina andetag?

Utan dina andetag - Kent
Hittade ingen bra video, hittade bara denna live video...typiskt.


Vita kristaller

Första snön. Jaa vad ska jag säga? Usch... Nä snö i oktober är ganska onice tycker jag! Jag älskar hösten så tycker de kan vara höst ett litet tag till iallafall... Men tydligen inte.
Ett plus är ju att det blir sjukt fina bilder med snö. Men såklart...så hade ju jag inte laddat min kamera så den har vart död idag. Great...
Tog typ 10bilder ganska nyligen, men de är ju så mörkt ute men de blev ändå helt okej bilder!
Uppdate: Är med julia nu, hon ska sova här ikväll vilket annika också ska! Fett mys. Vi hörs senare! ♥






Jodå en liten gås ska jag ha!

Jaa det är minus grader ute redan i oktober. Kanske dags att ta fram vinderjackan... Men juste... Jag har ingen! Därför...



Så ska jag köpa en sånhär! :)
Antingen en kort modell eller den längre. Vad tycker ni?

12 dagar kvar!

Wihhoo!
Yees, nu är det så att den 2 november ska jag, Freddie och Julia lämna sverige och spanien ska hälsa oss välkomna haha! ;) Kommer bli så galet kul att dra dit me er tjejer. Kameran ska va me såklart! Så när jag kommer hem kommer ni få feta bildbomben troligtvis. Hoppas ni inte kommer sakna oss för mycket bara! haha.

Mysiga dagar

Tjenare!
Eftersom vi har haft origenteringsdag idag så har jag börjat 13 idag vilken är ganska soft huh? ;) Jag och Freddie sprang tillsammans och kom i mål på en ganska hyfsad tid tycker jag. Då jag har astma och ganska svårt för att anstränga mig så kom vi i mål på en timma ungefär, vilket är great!
Sov hos freddie igår också så vi kunde sova ut och gick upp runt halv elva. Sjukt skönt att sova ut!
Erik och Zacke va hos Freddie på kvällen också, vi lagde mat tillsammans och hade trevligt ;) haha. Nämen jag har haft ett mysig dygn!
Här får ni också lite random bilder ;)
Haha jag och zacke, snygg man va! x)

Svar på tal, typ.

Hej!
Jaa eftersom de är lite svårt att svara på anonyma kommentarer så får jag svara på detta sättet, vilket funkar också? Men snälla, de är så mycket lättare om ni som frågar står för vad ni frågar och skriver in namn.
Anyway, jag ska svara på frågan såklart!
Det temat jag har heter Kottkesque, däremot så har jag ändrat massor i min egen stilmall. Lite svårt att förklarar för jag minns knappt själv vad jag ändrat haha. Men de är bara att försöka hitta på något snyggt, lek lite me koderna ;) haha. Men jag har tagit hjälp annars av en hemsida som heter designadinblogg.se en super bra hjälpblogg!
De är mitt bästa svar! Lycka till me designen :)

Varsegod...

Nu så min lilla prinsessa har jag uppdaterat till dej! Så varsegod Julia!

John mayer


We got the afternoon
You got this room for two
One thing I've left to do
Discover me
Discovering you ♥

Trött på skolan

Blääh! Jag är inte bäst på att plugga det vet ni. Och tyvärr är de sanningen. Jag är så jävla otaggad på plugg,skola och allt sånt. Gaah vill bara ha höst lov! 17 dagar kvar bara! Gissa vart jag ska? ;)

Jag och min sjukt roliga humor!

HAHAH HUMOR PÅ HÖG NIVÅ!


Sjutondeoktobertjugohundratio

Hej!
Haft en nice dag?
De har jag iallafall. Dagen har tillbringaste med Rasmus, Johanna, Jonna och Erik! Har dock varit sjukt trött hela dagen menmen, ibland får man va de! visst?
Sitter just nu och är propp mätt har precis käkat middag haha! Ikväll ska jag nog gå och lägga mig tidigt, är ju så trött. Tror iförsej inte att jag kommer gå och lägga mig tidigt, brukar inte vara så bra på de! :P
Söta Jonna!

Tjejerna på stan

Hallu där!
Vaknade ganska nyligen av att jag drömde värsta mardrömmen haha! Jag hade tydligen färgat håret svart men jag hade sätt ut som en tiger med röd och gula nyanser i håret O.o Haha jaa kanske ska hålla mig till min egen hårfärg?
Anyway, igår var jag ju i stan på restaurang med några väldigt härliga tjejer! Line som fyllde år tog oss till ett ställe som hette Tan King! De var as gott där. Man fick en buffe som innehöll japansmat, kineskmat och tahiländsk mat! Lovade ju att ta med min kamera igår kväll och såklart så gjorde jag ju de! ;)
Här är några av alla bilder jag tog!






Skit rolig kväll hörrni!
Tack allihopa och särskilt Line ♥

Time to go!

Nu kör vi!

Utkast: Okt. 16, 2010

Hallå i stugan!
Idag vaknade jag hemma hos annika med Julia också! Fett mys!
Kom hem ganska tidigt igår, va inte direkt någon rolig utekväll. Men som tur är så kommer det en ny kväll idag. Den ska spenderas ute på stan tillsammans me sköna personer, vi ska käka på restaurang för min älskling Line fyller 14 idag! Grattis! ♥
Kameran kommer va med så jag lägger upp bilder ifrån ikväll imorrn!

Ha e fin lördag!


Simpsons the movie!

Nu mina vänner blir de barnprogram!
Ska ner och se på simpsons the movie nu som går på sexan.
Hörs mera imorn så med detta inlägget säger jag godnatt också!

Im only here for a while.

Tja!
Vet ni vad jag kommit på? Att det bara är 1 månad kvar tills Bullet har sin spelning på annexet!
Ska bli så jävlarns roligt att se dom live! Jonna, Johanna och Rasmus är dom som säkert är på, Zacke ska jag tvinga me också (hoppas de blir lätt?) :)

Aja kom nyss hem iaf har varit hos amalie me några sköna människor. Är så himmla frusen nu så ska nog ta en dusch. De ska ju fan snöa på lördag så höstbilder kanske är lite sent att lägga ut elr?
Ha en nice kväll!

Take me back to...

Green day's spelning som jag var på i sommras! Längtar verkligen tills dom kommer till sverige. Jag kan inte förstå att jag sätt dom spela live, när jag gick där ifrån så log jag hela vägen hem till mina kusiner. Jag hade bara glada tankar och när jag la mig i sängen den kvällen för att sova, så tog de flera timmar innan jag somnade. Jag bara låg i sängen och log. Kollade igenom alla bilder och filmer från den kvällen. Jaa de var en av de bästa dagarna i mitt liv!♥

Jag ska bli nyttig!

Hejsan alla människor!
Jaa som rubriken säger, jag ska bli mer nyttig! Alltså inge godis, läsk, engeridricka (kommer bli svårt) inge chips kakor jaa ni fattar. Alltså inget av de ska jag stoppa i mig! De kommer bli mera frukt istället för godis. Jag har en dag i veckan då jag får käka sånt! Haha jaa får se hur detta kommer gå. Ni får hålla tummarna! ;)

I know time heals everything


Besluts ångest på HÖÖG grad...

Tjenare där!
Sitter här för mig själv och kolla igenom gammla bilder på facebook och nu börjar jag se att jag fan hade nästan svart hår förut! Inte riktigt så vill ja ha det, men jag vill färga det mörkare. Men har beslutsångest om jag verkligen ska göra det...hmm. Vad tycker ni?








Så vad tycker ni är snyggast?
Kommentera!


Godnatt?

Jag är skit trött och har ganska tråkigt just nu så tror de får bli en snabb dusch och sen gå och lägga mig. Haha dock tror jag jag inte kommer kunna somna för jag har sån ångest pågrund av allt godis jag och annika käkat, ska börja tagga ner me sånt haha!
Godnatt på er!

Dagens

Slänger in en dagnsoutfit
Hoodie - Carlings
Linne - Carlings
Tights - ?
Skor - Blåa convers

Solsken



Söndag

Godmorgon!
Vaknade nyss hemma hos mig me Annika, just nu sitter vi här och proppar i oss onyttigheter ajjabajja! haha.
Får se vad som hittas på idag! Jag och annika ska ut nu snart efter vi fixat oss och ta lite höst bilder, show you guys later!
Ha en fin dag ♥

Snabbt inlägg!


Svart vit skärpa.

Tjenare!
Har precis ätit lite lunch, fick bli lite fil och flingor lat som jag är så orka jag inte fixa något annat! hihi.
Anyway, snart ska jag möta up Annika vi ska ta och sola ett tag jag tar nog bara en 10minutare senare ska vi vidare och shoppa tror jag (?) Så de blir nice!
Vi hörs senare ikväll, tror jag ska slänga upp ett videoinläg då? eller?

Mys lagom männsikor!
CIAO

Jag kan inte ta de seriöst...


Hahah jag och freddie skriver texten ifrån kalla mig i varandras loggar så normalt! Har ni också hört låten? Om inte, lyssna på den! Haha jag kan inte ta den seriöst, fast den e faktiskt bra!

Vapnet - Kalla mig


i walk this empty street on the boulevard of broken dreams

Var ute och fotade lite igår, så slänger in två av de bilderna!

Regn...

Tjena alla människor där ute!
Hur äre me er? Här e läget bara fint!

Kom nyss hem efter en dag me annika och jonna! Yees de va myz.
Har varit me Annika och solat också, ska nog sola själv på lördag eller imorn får se...
Anyway, de e skit tråkigt väder ute idag så jag håller mig inne här i mitt rum. Musiken e på och ljusen tända haha that's me!

Fick bli en arkivbild, har ingen annan passande...

Worth dying for

Hej där!
Är skit trött just nu och fryser...hm hoppas jag inte håller på att bli sjuk!
Anyway, efter skolan idag så vare gitarr som vanligt. De gick bra ska börja spela lite mera nu varje dag har inte riktigt haft tid eller ork att spela. Men de ska de bli ändrig på!
Har sjungit på den här låten hela dagen, så sjukt bra låt!
Rise against - Worth dying for

Blod, svett och tårar...

Har ni någon gång riktigt tänk på varför just du finns? Och varför just du får de livet som du fått?

Idag har varit en riktig depp dag, eller nja inte riktigt men i början av dagen. Själv är jag faktiskt riktigt jävla glad, men min omgivning har de inte riktigt lika bra så de smittar lite av sig till en sån som mig, jag kan lätt börja gråta om nån nära gör de. Ja sån är jag!
Vill bara säga att jag själv har de bra me allt nu, vilken jag är riktigt glad över!



Älskling jag är hemma nu

Jag kom nyss hem ifrån en mysig promenad me Erik, så himmla bra kompis! Snackade om allt mellan himmel och jord, jaa jag älskar sånnahär kvällar!

Skön dag me sköna människor!

Tjena där!
Har precis kommit hem från vallen, har vart och kollat på fotboll me kompisar! Lidingö vann! ;)
Anyway, idag vaknade jag hemma hos freddie och har tillbringat större delen av min dag hemma hos henne. Julia kom på morgonen kanske klockan 10 så vi har proppat i oss godis och försökt att kolla på film och snackat som faen! haha.
Vi har också varit nere vid askrike, älskar att sitta där me nice musik och bara kolla ut över vattnet!
Ha en myyysig kväll!

Im not gonna move


Stan me grabbarna

Tjena!
Jag e fett trött idag jag hoppas de blir ändring på de... När jag kom hem igår gick jag snabbt upp och tvätta mig sen dirkekt ner i sängen och somnade på 5min säkert haha.
Anyway, idag ska jag in till stan me Julia s, Freddie och Johanna jag ska kolla på ett par skor också tror jag, så sjukt snygga!
Dessa personer ska jag tillbringa min dag med! ♥

(Försenat inlägg!)

RSS 2.0