Kyrkan

Hejsan alla glada!
Hade en grym julafton igår! Me massa paket som jag fick dela ut till nära o kära. Några stycken fick man själv också! *hihi* Blandannat riktiga wow så nu slipper jag köra på den dära jävla trial saken. Så jaa de e galet nice! :D Wow är de jag ängnat mesta dels av dagen åt! hihi! Sen var jag också på en högmässa inför konfan som jag ska gå me julia på i juni ska bli azum dock var inte högmässan så azum...haha!

GodJul alla bloggläsare!


Detta är ett tidsinställtinlägg och detta kommer bli mitt ända blogginlägg för dagen (som ni kanske förstår)
Så...God Jul på er! ♥

Granen är klädd

Neverstore - IT'S X-MAS TIME AGAIN


Fixar o trixar

Tjenare!
Ledsen för att jag inte uppdaterat på hela dagen. Jag har nämligen haft fullt upp med att fixa de sista julklapparna och slå in alla julklappar! Har faktiskt varit en väldigt mysig dag. Min brorsa och jag har taggat inför julafton hela dagen haha. Känner mig som en 8årig tjej hihi jag älskar julen! ;)

next...

Hörs kanske där! ;)

Tre dagar kvar till jul

Woho! Bara tre dagar kvar till julafton! ;)

Slagga hos julia igen!

Hallu snyggingar!
Vet ni va som händer för mig ikväll? Joo jag ska slagga hos älskade julia fett me myz! Får se vad vi hittar på, själv är jag vääldigt taggad på att dra ut och festa! De är ju trottsallt jullov! ;) Aja får se om de blir något.
Anyway, de va ju avslutning idag. Gick ut me helt okej betyg. Om man gämför me förra året (7an, då jag iförsej inte hade betyg) så har jag bättrat mig väldigt mycket! Känade ihop 1300 på mina betyg så de e ju bra!

Upp upp och iväääg

Nu är jag uppe ur sängen, ska till skolan för årets sista dag i skolan!
Kul/Sorligt...? Jag vet inte, vi kommer ju tillbaka så jag tror jag överlever jullovet! ;)
Anyway, ska duscha nu och fixa mig!
Hoppas ni får en azum dag!

Roses are red, violets are blue anyway just wanted to say I love you

...and thats so true ♥

Skolavslutning imorn dårah

TJATJA!

Imorn äre julavslutning dårah, kommer bli så jevla nice! Behöver verkligen lov känner jag.
Sötisen julia ska sova hos mig på kvällen också så de blir grymt. Jaa, jag har faktiskt inte så mycket mer att säga...
Jo juste! Idag vaknade jag upp hos Julia hihi sov hos henne eftersom de typ va frilufsdag idag. Jag och freddie sov hos henne. Vi kom i säng ganska sent eller jag somnade ganska sent. Varför va typ för att jag fortfarande hostar :(
Vi såg iaf på den här filmen day after tomarrow den va bra men väldigt lik 2012 vilket typ är en sjukt bra film så den tycker jag nog e bättre hihi. Aja anyway åter till vad jag gjort idag haha byter lite spår här i texten eller... (?)
Vad jag gjort idag dårah på frilufsdagen är att vi tjejer som sov hos julia plus anna drog upp och mötte några från våran klass och körde lite pulka i nån timme. Haha de va faktiskt sjukt kul ändå! Har inte åkt pulka på jätte länge. Dock så måste jag göra er lite besvikna och säga att de va faktiskt roligare förr... tyvärr ;) Efter vi åkt pulka så gick vi vidare upp till klassrumet och såg en film som vår lärare valt ut, big fish hette den. Hmm jaa vad ska jag säga om den filmen, lite random va den nog. Men helt okej ändå, men ingen film jag själv skulle välja att se...

Jaa hörrni shit va jag har skrivit på här idag, sa nyss till Julia att jag inte förstår mig på alla storbloggare som skriver jätte långa inlägg vid varje inlägg men aa nu har jag faktiskt lyckats skriva ett ganska långt inlägg (för mej) de är säkert mycket stavfel också *suck* men jag är mänsklig jag me! Haha




Två bilder från förra skolavslutningen i sommras som va fylld av tårar (ser ni på första bilden i närbild att mitt smink kladdats ut en del) avskedskramar, vänskap och skratt. Åh jag saknar sommaren!

Men nu är de inte sommar så jag får nöja mig med vintern, eller hur?


Till den stoora staden

Tjenare!
Vaknade ganska nyligen, är skit trött för en viss person (zacke) *host* ringde mig mitt i natten men aja de är alltid trevligt att prata me folk när man e trött som fan och låter som en häxa som sätt någonting i halsen! :thumbup:
Anyway, idag ska jag och två mysiga tjejor dra in till stan. Jag ska köpa lite julklappar, de allra sista som e kvar!
Men vi hörs när jag är hemma antar jag om jag inte blivit ihjäl bombad eller nått (?)
Ciaaaoooo

Tjena, läget?

HAHAHAH! Är han inte för skön snubben?!  :)

I wanna stay here forever and always


I remember those never ending nights


Saknar...

sommaren.
Vill ha sommar nu, vill inte gå runt och frysa röven av mig varje dag. Vill kunna gå utan vantar, mössa, halsduk feta jackor utan att frysa...
Sommaren 2010 har varit väldigt speciell. Satt för några dagar sen vid lunchen me mina kompisar, vi satt och snackade igenom sommaren minnen och sånt. När dom sätt där och pratade om saker jag inte viste om börjar jag tänka...vafan gjorde jag när dom va ute? De är iförsej inte första gången jag tänkte på de, har tänk på de innan. Men jaaa, de e konstigt. Vet att jag spenderade mkt tid med mitt ex, men inte varje kväll va? Hm jaa konstigt dedär. Jag sa också när vi sätt där vid maten att denhär sommaren vart okej. Men tycker fan inte de stämmer, sommaren har varit mer än okeej men inte super och absolut inte dålig! Hmm ja hörrni nu känns de som jag bara skriver och skriver massa skit eller...?
Aja.
Bild på mej från i sommras. Bara jag som stör mej otroligt mkt på mitt hår som lagt sig frami ansikter..?

Let me fly

Städade nyss lite i mitt rum, plockade undan lite smycken smink ah ni vet lite små grejer. Väldigt sällan jag faktiskt städar haha! Nämen nu när jag väl gjorde de så hittar jag ett skiit snyggt halsband som jag köpte i usa u sommras på nån marknad. Verkligen jätte snyggt, har letat efter de så länge. Dock är kjedjan lite för kort tycker jag nog så ska fixa till de.
Här har vi de! Visst är de fint?
Älskar vingar och änglar. De är så fina, hmm jaaa de e verkligen nått speciellt me de. Har velat sedan länge tatuera mej någon stanns och då ska motivet vara vingar/änglar/eller någon text om änglar och sånt. Tycker de är så fint och får så många minnen av de. Därför jag också köpte detta halsband ;)

Vii gittaaaar

Tjennixen!
Är hemma hos julia nu som jag vaknade hos, vi håller på att fix iordning oss. Vi ska nämligen dra in till stan idag. Feddie stack nu hon ska också till stan fast me sin mami förmodligen träffar vi henne där inne! Hörs senare!
Pusssss

Gammla headers...

Tjena!
Kollade nyss igenom lite bilder på datan hittade då lite gammla headers enjoy...
Min allra första header...herregud.


Tror detta va min andra header, shit... Vad tänkte jag me...?


Kommer ihåg att detta bara var en provisrisk header som typ höll i 2 dagar. Detta är då en bild på mej och julias fötter! ;)


Typ den headern jag haft längst och mest, vet inte varför dock lol


OMG vilken fail sminkning...


Fjortis perioder...usch


Gillar faktiskt den här headern, färgerna är så snygga. Haha


De här är typ min senaste, alla är tagna i våras.

Jaaa de va lite headers, shit va de hänt mkt på detta året...
Btw så är de här inte alla headers jag haft, bara dom jag hittade nu har haft x antal fler haha ;)
Nu ska vi dra till sängs tror jag, så vi hörs imorn!
Godnatt på er!

Jag är lycklig

Haha mina senaste facebook statusar, fett seriöst! DGBN

Ojj då

Haha woops! Fick visst ett litet utbrått igår kväll, kanske ska tagga ner me data beroendet..? ;)
Anywya, är hemma hos julia nu ska sova här fett chill! Fast tror inte jag kommer sova så mkt inatt, hostar som en jävla kärring som rökt i 100år... kul! Aja jag överlever, i hope.
Åh saknar sommaren och usa...

FML

Seriöst jag orkar inte...fml. Inget funkar! Gaaaah! Varken facebook, wow eller msn funkar jamen gud så kul! Just idag också när vi inte har några läxor. Gr8... FML

Cataclysm!

YES! :)
Vet ni vad jag köpt idag?! Gaaah! Jo nya wow spelet  cataclysm wooho! *Lycklig*
Köpte de på webbhallen 259:- !!

Spotify

Fick nyss ett mail inskickat som gärna skulle vilja se min spotify spellista och självklart ska ni får de!
Here it goes! ;)


Welcome to my life


simple plan - welcome to my life


Julbak

Tjenare!
Kom ganska nyligen hem ifrån freddie vaknade ju där idag sen så har jag varit där hela dagen och bakat som jags krev att jag skulle göra längre ner ;) Har seriöst bakat hela dagen så lite trött är jag ändå nu. Men jag ska iaf dra ut nu snart ändå, håller på att bestämma me Julia hur vi ska göra ikväll på skype just nu tror vi ska dra till Otto :)
Anyway...jag orkar faktiskt inte blogga nu men ska lägga upp lite bilder från idag!
Måste verkligen dra nu!
PUSS

Hörs...nån gång

Tjenare!
Är just nu hemma hos mig, sitter i soffan me älsklings zacke åh brorsan och spelar cod typ haha Feeet nääz ! :P
Jag och zacke ska snart dra, jag ska hem till freddie för jag ska käka och sova där så jag måste nog sticka ganska snart min buss går nämligen 18.05 och eftersom jags ka sova hod freddie så kommer de nog inte bli så mkt bloggande under denna kväll och imorgon. För imorn blire bak me alla tjejer haha azum! :D
Nämen nu måste jag dra, ni får ha en soft kväll!
Myz lagom människor! ;)

021210

Godmorgon på er!
Hur mår ni? Jag mår azum och är sjukt pigg av någon anledning haha :) Vaknade typ klockan 6 så jag har hunnit duscha, käka frukost och fixa i ordning mig. Så etersom klockan bara är 20över 7 så satte jag på datan och jaa så sätter jag på tv också och gissa vad det är på tv?! Jo julkalendern haha! De var ju år sen jag såg på de skit kul att titta på sånt ibland men jag är ju lite barnslig eller? :D
Aja hoppas ni får en grym dag iallafall!

Sömnen



Hemma...

Hemma idag igen dårah...
Börjar faktiskt tröttna lite på att sitta här framför datan hela tiden. Behöver nån att snacka me haha. Har ju min brorsa som e också hemma iför sej, fast han sitter bara och spelar cod hela tiden. Haha ni ska se hur de ser ut här, cola, marabou, mandarinskal tallrikar och jag och Micke (min brorsa) som sitter och spelar wow & cod. Jaa vi är lite nördiga! :)
Nä men nu ska jag stänga av wow, och fokusera på pluggandet. Eller vad säger ni? Kanske har en del att ta igen...
Anyway ni får ha en grym dag!
Fick bli en arkiv bild, bildlösa inlägg är så tråkiga...

RSS 2.0