Freddie du rädda mig!

Ja nu är de ju så att freddie också har en blogg och eftersom jag tillbringat min dag me henne och noah idag så lånar jag faktiskt lite bilder ifrån hennes blogg!

Jag langar green day såklart!
Jaa som sagt, Freddie har alltså tagit dessa bilder så creed to her!

Hatahatahata!

Shit vet ni? Jag hatar när jag inte har min kamera med mig på dagarna!!!
Idag har varit en as nice dag och såklart så har jag inte med mig min kamera SÅKLART! Åh! jag orkar inte blogga ikv, är sur...
Bilden har inget me inlägget att göra, för jag älskar hösten! ;)

Jomen jag har absolut inte slitna skor...

Eller vad tycker ni?

Hej jag heter Linda och jag älskar green day!

Vet ni?!
För ungefär 2veckor sedan så såg jag att Green day gjort 2 nya låtar!! Fattar ni hur jävla glad jag blev? Jag älskar ju bandet Green day fast tror inte ni missat det! ;)
Anyway tänkte visa för er låtarna, kommentera gärna vad ni tycker om dom också! Av dom här två låtarna så tkr jag nog att cigarettes and valentines är den bästa.
Men vet ni en ännu typ bättre sak?
Bille joe (sångaren) säger i en interjuv att ett nytt album är pågång som är planerat ska släppas i slutet av 2010! Såg också att ett nytt album 2012 ska släppas me sommar turne till sverige -SPIKAT JAG SKA DIT!

Stay the Night

Cigarettes and Valentines


Hösten du e fan mysig

Tjenare!
Kom nyss hem, har varit hos Jonna idag eftrskolan me p-j, zacke, erik, theo, neil, julia, rikard jonna och så rasmus som fyller år idag Grattis igen mannen!
Anyway jag hade min älskade kamera me mig till skolan idag eftersom de var så himmla fint väder ute, så på lunchrasten stack jag, anna, freddie och julia ut för att fota blev faktiskt en del riktigt härliga höst bilder!
Ha en fin kväll och mys lagom! ;)

Under bara helgen

Hejsan på er!
Jag har haft en sjukt rolig helg me sköna personer! men orkar inte berätta om allt som hänt i helgen, men på lördagen var vi hemma hos Freddie (på dagen) Hon har alltid varje år en Lidingöloppsfest eftersom dom som springer springer förbi deras hus! På lördagskvällen drog vi vidare till Danne allehopa och fortsatte att röja där! ;) haha nä, men tack så mkt alla! Och ett extra tack till Freddie och Danne eftersom vi fick vara hos dom i helgen. Kameran var ju såklart med, och jag kan ju säga att de är inte bara jag som fotat me den haha jag lånade ut min kamera till typ alla som ville så de är massa som fotat me den vilken är skit kul!
Jaa de va en galet nice helg!
Puss så länge!

Vår älskade ö

Tjaaaa!
Läget? Här är de fan as grymt! ;)

Hursomhälst, jag vaknade ganska nyligen har ätit frukost nu och så satt sitter just nu och väntar på att Miami Ink ska börja! Idag blire fest heeela dagen! Jag ska möta upp Annika runt halv tolv, för vi ska fixa oss lite och så sen ska vi dra vidare till Freddie för lidingöloppsfest! Älskar lidingöloppshelgen, bästa helgen på året om ni frågar mig! (och säkert flera andra)  De var ju lidingöstaffeten igår (en tävling för alla lidingös skolungdommar) Så vi hade halv skoldag och efter lunch vare staffeten. Vårat satsar lag (tjejerna) vann!! Och mina kompisar i 8a (killarna) vann också!! Grattis till er alla! :) Så dom fick gå upp på scenen och få priser och hålla fina tal! ;) På kvällen senare så stack alla till danne, hursomhälst så hade jag en sjukt grym dag igår!
De första fyra bilderna är från skolstaffeten och är lånade från Freddies blogg för jag hade själv inte med mig min kamerna...

Vi hörs! (när vet jag dock inte)
Ha de bra, CIAO

Haha! Ja jag älskar dej

HAHAH SHIT! Älskar Family guy bästa serien kärlek asså! ♥

a slow death


Samtidigt fast på en annan planet

Tjafan!
Kom ganska nyligen hem, efter skolan stack jag och Johanna till torsvik för att möta upp Jonna! Men hon slutade 4 så Savannah och Rikard mötte oss isl! Vi var i skolan ett tag sen stack vi vidare till Vallen och såg på lite fotbollsträning. En ganska chill dag me hälriga människor :)

Sova redan?

Aa vet ni vad bloggläsare? Jag håller på att dö av trötthet...
Så jag ska nog stänga av datorn och tvn nu och gör mig i ordning inför natten!
Godnatt på er! ♥

Ge hos en kosing...

Tjenare!
Sitter här just nu framför tv kollar på simpsons
- Bästa serien! Anyway, kom hem kanske för en timma sen från gitarren. Var super kul och gick hyfsat bra tyckte jag ändå, har längtat hela veckan! När gitarren var slut, jaa då hade jag och Freddie inte fått nog me gitarr så vi drog vidare till centrum och gick runt där me våra guror och sjöng åh spelade! Haha jaa de va kul! Ja vi sprang runt där som galningar haha!
Nu ska jag nog ta och plugga lite inför biologi provet imorn...
Ha en fin kväll!

En dag hemma

Godmorgon på er!
Jaa som ni kanske läst i tidigare inlägg så är jag sjuk idag, ganska lång tråkigt är de, och de gör ju inte de hela mkt roligare av att jag hostar varenda sekund heller... Aja thats life i guess?
Sitter nu me datan framför TV, har fan kollat på tv hela dagen snart börjar simpsons också woho! :D haha.
Anyway, hoppas ni får en grym dag!
Tagga inför gitarren ieftermidda!

Kan jag spela gitarr?

Har ju gitarr på onsdagar me Freddie och jaa imorn är de ju onsdag så även fast jag är sjuk så ska jag nog ändå ta mig iväg till gitarren! Jag vill inte direkt missa nått. Har haft i läxa denna veckan att träna på wake me up when september ends men Green day så den kan jag nu
- De var inte så jätte svårt!
Men hursomhälst så nämde våran gitarr lärare att vi skulle börja lära oss Free fallin me John Mayer så det ska bli kul! Skulle gärna vilja lära mig good riddance och perfect också!

Sjuk

Tjaa!
Jag vaknade imornse av att jag knappt kunde andas, det var som en klump i min hals som täppte igen luftvägen. Jag har typ hostat hela natten och dagen men ändå gick jag till skolan, varför? Jaadu ingen aning. Hursomhälst så har de ju inte direkt blivit bättre under dagen snarare värre. Usch ja! Så imorn blir jag hemma och chillar lite.
Hittade ingen bra bild på hur dåligt vädret varit idag så fick bli denna, bildlösa inlägg är så tråkiga...

Tror du mig då...


Chans


  Dom små, små orden är svåra ord
och dom hårda orden är enkla ord


I can't be perfect


Gammalt

bjuder på lite gamla bilder!
haha! tjejer ni får inte bli sura, bilderna är jätte söta! ♥

Good morning sunshines!

hejhej julia här! sitter i sängen och linda ligger bredvid mig hon halvsover men jag är pigg! haha.
i går blev rätt spårat eller rättare sagt en stor fail! för klockan 9 på kvällen så kommer jonnas pappa hem och han var ju rätt arg... polisen kom såklart och alla sprang därifrån och då drog vi till Rikard, som bor vid millesgården. vi fick hänga i trädgården för hans brorsa va typ hemma och ville inte släppa in oss :P ! sen skulle jag och linda dra hem men vi missar bussen för vi trodde den gick senare.. så vi fick gå hem från millesgården hela vägen hem till min pappa, sjukt långt! i dag så ska vi bara chilla! ha det braa! ♥
(Jonna, om du ser det här så ring linda! hoppas allt går bra hemma!)


julia nu helt nyvaken! haha
haha snyggt!

En månad idag baby!

En månad me dej idag älskling!
Älskar dig ♥

The grass is greener on the other side?


Jo men de är nice!

Tjena på er!
Kom nyss hem efter en mysig eftermidda med Jonna. Kameran följde dock inte med idag, för att den är typ trasig lite segt... Ska lämna in den snart är ju inte speciellt kul att ha en broken kamera :( Aja de fixar sig.
Men jaa, eftersom jag inte gjorde något inlägg igår så kan jag ju berätta om gårdagen i ord och bilder (kameran funkade igår) Iallafall, va me Jonna igår också först typ stack vi hem till Theo och va där ett tag Erik var också där. Efter de stack vi ner till vallen och kolla på fotbollsträningar (haha vilket liv) nä men de va kul! K kom ner me moppen ett tag också, Jonna hade sjukt bråttom hem och hennes buss hade precis gått så vi fick köra tre pers på moppen haha buusigt ;)
När vi lämnat Jonna stack jag och K hem till honom chilla lite där sen fick jag sjuts hem runt 9 kanske.
Hur som hälst de va en nice dag!
Haha juste, jag och tjererna i min klass har blivit dextrosol beroende... Tummen upp för den!



CIAO!

He's in pain and misery.


Fruktsallad

Hej, har precis varit nere och gjort en liten fruktsallad som jag sedan satte mig i soffan med och kolla ett avsnitt av How i met your mother sjukt kul program!

20 frågor och svar

Jaa jag tänkte att jag avslutar min frågestund nu orkar inte svara på mer än 20 frågar hehe, men ni får såklart fortsätta ställa frågor!
Här är frågorna&svaren:

Första kyssen?
Favorit band/artist?
Allra närmsta vännen (som du berättar allt för)?
Favorit maträtt?
Om du var ett djur vilket skulle du vara då? (konstig fråga hehe :p)
Sämsta läraren?
hej, du har en fin blogg o rätt nice musiksmak med ;) spelar du nåt instrument eller så själv?
vilka bloggar läser du dagligen? :)
vilka bloggar läser du dagligen? :)
vilken kamera använder du ? :)
Vad skulle du göra om du fick en miljon ? :)
Varför börja du blogga ? :)
Vem är din favvo bloggare ? :)
Vad gör du om 10 år? : )
vad tkr du och justin bieber?
Vad är det bästa du vet?
Favorit blogg?
:)
Vad är det bästa du vet?
Favorit blogg?
:)
Varför började du blogga ? :)
favorit glass? =)
har du msn? hur länge då?
Varför har du skärsår på en av dina bilder på armen? :S
Första kyssen?
Jaadu första riktiga kyssen var nog i sexan om jag minns rätt :P

Favorit band/artist?
Green day helt klart! Gillar också bullet for my valentine :)

Allra närmsta vännen (som du berättar allt för)?
Hmm, Julia står mig nära och sen så Annika är en nära ganska nyfunnen vänn, båda dom kan ja berätta allt för! ♥

Favorit maträtt?
Haha jag har nog inte direkt någon sådär favorit maträtt men olika sallader är gott!

Om du var ett djur vilket skulle du vara då? (konstig fråga hehe :p)
En delfin eller en fågel haha.

Sämsta läraren?
Sämsta läraren som jag haft måste nog vara Jonas, han var vår matte lärare i sexan och han tyckte tydligen inte alls om mig faaast jag gillade inte honom heller tror ingen i klassen gillade honom haha, men han "sa upp sig" från våran klass efter det året haha :P

hej, du har en fin blogg o rätt nice musiksmak med ;) spelar du nåt instrument eller så själv?
Tack så mkt! ;) Neej spelar inget rikitgt bra ännu men håller på att lära mig gitarr!

vilka bloggar läser du dagligen? :)
Kissies, Conler, Dessies och mina vänners!

vilken kamera använder du ? :)
Min älskade Nikon D3000!

Vad skulle du göra om du fick en miljon ? :)
Ojj... svår fråga, skulle nog sjänka en del till räddabarnen för resten... skulle jag nog shoppa galet! :D haha.

Varför börja du blogga ? :)
För att jag tyckte de verkade roligt, skönt att skriva av sig någonstanns och de kan jag säga att de verkligen har varit!


Varför har du skärsår på en av dina bilder på armen? :S
För att jag skärt mig för länge sen...

Vem är din favvo bloggare ? :)
Kissies blogg är ju sjukt rolig att läsa, så de får nog bli henne! ;)

Vad gör du om 10 år? :)
Förhoppningsvis något innom foto och bild eller musik - Nått kreativt!

vad tkr du och justin bieber?
Usch... Han sjunger som en 10årig tjej sorry alla bieber älskare...

Vad är det bästa du vet?
Fota och musik är sjukt kul annars lycka och kärlek!

Favorit blogg?
Kissies och Conler.se :)

Varför började du blogga ? :)
För att få skriva av mig och de lät kul!

favorit glass? =)
Haha tror de e sias hallonsorbe eller sias chocklad! :D

har du msn? hur länge då?
Japp venne sen 4an kanske :P


TACK för alla frågorna!

Fråga vad du vill, jag svarar! (På nästan allt)

Frågestunden avslutas ikväll eller imorgon!

Linkin Park and some of me



Tack för maten!

Kom hem för ett tag sen från lunchen, de va jätte trevligt och gott! Kameran va me hela tiden, men krånglade lite på slutet vilket var synd såklart men har  fixat det nu så hoppas att de håller sig! Här är lite bilder...
På menyn stod de:

Förätt
Skaldjurssallad på räkor, kräftor och löjrom på toast!

Varmrätt
Renkött med pommes rissole, svartvinbärsgéle och päroncognacsås

Dessert
Födelsedagstårta med chocklan/mandelbotten och hallon moussé

- Allt var super gott! :)

Falskt

Stämmer inte, min blogg är inte bara en foto blogg som jag skrev i ett annat inlägg (de jag kopierat som en bild) så ja, de kommer vara mkt bilder men ko mmer också skriva aa ni fattar. Jag får alltid sn besluts ångest så jag typ spyr hatar de...

Fezt

Idag ska jag och släkten fira min morfar som fyllde 90 igår så de blir lunch me släkten idag!
Och till på köpet så lyser solen idag också hoppas den skiner hela dagen.
Ha en fin dag!

Sommaren vart tog du vägen?


Green day - Wake me up when september ends me en passande låt me grymmaste bandet!

Foton

Tjena som ni märkt säker har märkt har de varit dålig uppdate men jag har haft en fundering ochbestämt mig för att "göra om" min blogg till en typ foto blogg, kommer nästan bara lägga upp bilder och kommer nog slarva med uppdateringen, men ni får stå ut!
Bild frn i sommras när jag och familjen var i USA denna bilden är tagen längs highway 1!

RSS 2.0