Family Guy maraton tonight!

Antar att det inte bara är jag som laddar för Family Guy maraton ikväll, eller? Hehe.
För er som missat att de är idag så håller det på  18-23 på sexan, awesome huh?
Jag har iaf baxat TVn ikväll! ;)
Vad tycker du är bäst: Simpsons, Family guy eller south park? :)  -Jag gillar alla, men Family guy e nog bäst!

Blond?

OMG! Ser ni hur blond jag är! La inte märke till de på denna bilden förut, men shit! Jag e blond....

Hemma!

Tjenare!
Nu är jag hemma, har ju varit på ikea med mamma idag. Fick faktiskt hem ett par saker, (kanske visar senare, får se) De var iaf en malm byrå, växt, matta mm. Så de va najs!
Vi var väl klara på ikea runt tre sen så när vi satt i bilen påväg hem så kom jag på att jag behövde åka in till stan och köpa en as snygg tröja. Så mamma släppte av mig vid t-banan sen tog jag tåget till östermalm och gick till Carlings på kungsgatan. Det e ju rea så tröjan som skulle kostat 399:- kostade  199:- wiie! :D Klart jag köpte den! Sen skulle jag dra vidare till Weekday kom på att det var rea där men jag hade bara 20min på mig att dra dit så de var lite lite tid, om man går i min takt haha. Påvägen dit träffade jag Tobbe o warden som förljde med mig upp till weekday, var lite vilsen så jag behövde lite hjälp haha. Iaf hittade ett par as snygga byxor för bara 40 spänn! Galet najs!
Tröj/jackan är den vinröda som jag köpte på Carlings och byxorna Cheep monday på weekday :)


Bakifrån. Älskar Vingarna på tröjan! ♥

Tror detta oxå får bli morgon dagens outfit! ;) Beror dock på vädret!


Nu ska jag nog fixa lite i mitt rum, slänger in ett inlägg om ett tag!
Btw bilderna är tagna med min nya kamera, snyggt de blev va?

CIAO!


ikea

Hejhej!
Vet ni vad jag ska göra idag? ... Jag ska på ikea wohoo! (ironi) Nä men jag håller ju på att fixa i mitt rum så jag måste dit, köpa grejor å sånt. Men de blir ju såklart kul när allt är fixat och klart! ;)
Så under dagen idag kanske de inte blir så mycket bloggning, eller det blir inte de. Men ni får stå ut! *hihi*
Aja vi hörs mera sen! PUSS

Piercing?

SVAR: Tack för frågan först, är så kul att svara på! ♥
Förutom de två "standar" hålen jag har så har jag också ett till uppe på mitt vänstra öra. Ska snart troligen ta två till, ett på vardera öra ovanför de andra två jag har. Så ja, jag har de! :)
Där ser ni :P

vad har jag gjort... (?)

Godmorgon alla kära bloggläsare!

Hur är de med er?

Jag mår iaf bara bra, sitter här och lyssnar på Amarican pie :D haha den e faktiskt bra!
Hade en as bra dag igår, fick min älskade kamera. Dock inte den jag ville ha, så jag ska möta upp pappa senare idag så ska vi byta den.
De var ju jätte dåligt väder igår, tror de inte har regnat så mycket på hela sommaren, vad har jag gjort för att förtjäna det vädret? haha. Nämen de gjorde inte så mkt så jag mamma och brorsan stack in till stan och kolla bio. Vi såg "Trollkarens lärling" den var faktiskt as bra! Jag älskar sånna filmer hihi, harry potter, pirates of the carribien, sagan om ringen aa ni vet dem filmerna är de bästa! :D Så den rekomenderar jag, även fast den fått dålig kritik...
Dagens outfit kommer nog senare idag. Ha en grym dag! ♥
CIAO!

Happy birthday to... ME!

Hallojsan! :)
Kommer bli väldigt dålig uppdate idag men de hoppas jag att ni förstår, efter som jag faktiskt fyller år! ;)
Kanske bloggar liiite ikv, får se...


Puss på er och ha en AWESOME DAG! ;)

Nattinatti!

Nu säger jag gonatt till er kära blogg läsare, ska dock inte gå och lägga mig nu. Men jag stänger av datan hihi!
Vi hörs imorn! Då jag e 14 bast ;)

GODNATT! ♥

BFMV

VEEET NI?!!!

Jag ska se Bullet for my valentine spela i november på Annexet! :D Wiiie! Jag och Johanna ska dit, den 16november kommer bli så jävla galet soft!! Åh kan inte vänta! Men de får jag göra i ca 4 månader haha. Måste köpa en bfmv tröja oxå, vill ha en me deras nyaste album "Fever" på. Men hittar inget på nätet, aja jag ska leta tills jag hittar! ;)



Klicka på bilden så kommer ni till ett av deras bästa låt från deras nya album enligt mig! ;)
Är de nån av er som ska dit btw?




Rubrik?

Tjääna!
Jag har jätte tråkigt just nu, har haft en så j*vla seg dag :/ Inte gjort nått typ, Tingeling var tydligen inte hemma nu, så henne kunde jag inte få ha ett tag. Så jag har väl suttit framför datan och TV kolla nyss på Simpsons de gjorde mig lite sysselsatt så himmla bra program! (dock vare repris från igår)
Hur som hälst, idag ska jag laga mat till hela familjen tänkte att jag kunde visa lite av min snälla och trevliga sida ;) Nä men jag fyller ju år imorn så middagen idag får dom som tack haha.  Ja ni har väl inte missat det, att jag fyller 14 imorn ;)

Nämen nu ska jag nog publicera detta inlägg och sen börja me ett nytt hihi.
Hörs snart!

Städa...

Godmorgon på er! eller god dag kanske... (?)

Idag vaknade jag tidigt, typ 9 av att några byggjobbare hos grannen lägger om deras tak. Så det bankades och hamrades *suck*
Så dagen kanske inte började så jätte bra menmen. Jag kom på att jag faktiskt nästa vecka ska måla/möblera om i mitt rum, just nu är de inte alls min stil en vägg är t.ex... GRÖN (passa verkligen inte mig) Så den väggen ska målas svart! Kommer bli såå snyggt! :) Resten ska vara vita, men de flästa möbler ska vara svarta, förutom sängen som får fortfarande vara vit. (Vill ha den svart oxå :/ ) Aja hoppas det blir bra iaf!
Så hela förmiddagen har jag städat mitt rum, ränsat hela mitt skrivbord, hyllor och lådor. Allt från alla väggar och så ska bort så det är en del att göra, men jag har tid!
Nu snart ska jag åka iväg me mitt skrivbord till tippen och slänga det, sen på vägen hem ska jag troligtvis hämta Tingeling oxå!
Vi hörs senare
Ha en grym dag! ♥

TV

Just nu sitter här i sängen och lyssnar på Bullet for my valentine♥ Hör lite ljud nere från TVn och kom nyss på att Morden i midsommer har börjat, ska nog ta och se på det ikväll. Tycker eller snarare tyckte de var bra förra året, så nu ska vi se vad jag tycker om de i år haha. Aja lite tidfördrift tror de fortfarande e bra! Är de nån av er som ser på det?
Hur som hälst, ni får ha en grym kväll!
CIAO!

BMTH

Bring Me The Horizon - Chelsea Smile

As bra video och låten e grym, checka in hela deras nya album Suecide seson!
Kommentera gärna vad du tycker om låten/bandet! :)

Mini handlat

Nämen tjenare!
Kom nyss hem, har varit på en outlet me mamma hittade en väska där, (ingen bild, för jag får den på min födelsedag^^) Sen kom jag på att jag behövde köpa en mascara och dipliner så vi körde ner till H&M en snabbis, sen skulle mamma handla lite mat så jag hängde på, då fick jag oxå en deo och helosan :)
De blev ett par hårnålar oxå, allt gick för 230 :- ;)
CIAO! ♥

Hårfärg?

Jaa, jag har en liten fråga till er läsare. Vilken hårfärg passar jag bäst i av dem nedanför? Jag tycker som jag har i April, men det är många som säger att jag ser bäst ut i de jag har nu. Min naturliga hårfärg är då Mars, sen färgde jag det mörkbrunt, blev super nöjd! Sen fortsatte jag att färga det, men under sommaren så tyckte jag bara de var onödigt - de försvinner ju när man badar (efter som jag bara hade toning i håret)
Men vad tycker ni passa mig bäst?

Designen...

Tjena på er!
Sorry för dålig uppdatering men som sagt har ju varit på Fårö och då har jag inte haft varken tid eller så mycket tillgång till att blogga. Det var hursomhelst jätte mysigt på Fårö, inte jätte bra väder hela tiden men det gjorde absoulut inget! Dock glömde jag ju såklart min kamera så jag har inte tagit några bilder :( Men Johanna har det så hon ska maila mig dom men det kan ta ett tag. Tror ni överlever ;)

Jaa ni kanske ser att jag gjort om bloggen ganska så mycket vad tycker ni? Är iförsej ABSOLUT inte klar, lite knepig stilmall har jag så de är svårt att fixa header och massa sånt särskilt om man är mej som inte är så jätte bra på koder och sånt skit ^^ Men jag gillar brädden på bloggen, den e lagom bred. Men färgen hmm, jag vill ha mera svart i den och såklart bilder.
Vi får se hur det blir i slutet!

@Fårö

Tjena på er! Sorry för att jag inte sagt att jag stuckigt men ni kanske fattade de mihhihi ^^
Aja just nu sitter jag me lill skiten Johanna i henness hus. Det är dock inte så fint väder idag men de gör inte så mycket, vi har ändå vart nere och badat i vågrna och de var faktiskt varmare i vattnet än i luften najs huh? ;)
Ska berätta mer om Fårö när jag kommer hem, har verkligen inte tid att blogga haha synd för er! :P
btw jag och johanna har glömt bort hur man pratar svenska (?) och så har vi sovi under himmlen hhihi i talk about it later...


We look verrrrrry nice!
pussss

Sötnosen!

Sådär nu har jag varit och hämtat Tingeling för sista gången troligen :/
Haha inte bästa bilden, menmen ni fick me tingeling <3

190710

Tjena skitungar! ;)

Vaknade idag hos annika sovit jätte gott faktiskt! Igår kväll, så var jag hos Edde, jens, karl, rickard och annika var oxå där. Vi såg Friday 13th har redan sätt den men fan asså, lika läskig varje gång haha men de va mysigt! :) Glömde dock min tagelsten hos Edde (min mobil) så er som försökt nå mig idag nu vet ni varför jag inte svarat!
Men som sagt, vaknade hos bästa Annika! ♥ När vi vaknade bästemde vi oss för att dra in till stan, så de gjorde vi. Köpte två par trosor på rea och en bh på rea köpte oxå ett nit armband och en scarf på PunkT shop, inga bilder pga att jag inte har nån kamera haha :P




Jag just nu, på första bilden ser ni mitt nitarmband jag köpte! ;)

Hörs senare! ♥


Stan sen Annika!

Tjena på er! :)
Nu snart ska jag nog in till stan, göra ett litet ärende! ;) visar seeen!
Fast jag ska oxå passa tingeling ett tag oxå tror jag, så vi får se hur de blir med stan, ska träffa Annika oxå satt jag har fullt upp! Kanske kan släpa med annika till stan, vem vet hihi ^^

Hörs senare! ;)

Fårö

Jaa på tisdag bär de av till fårö! Wihoo! Ska till Johanna som har hus på fårö var ju där förra sommarn oxå, helt underbart vare! :) ska bli skit kul! Så rock the mountain blir inte av, men whatever fårö kommer rocka de me! ;)


Var ett tag sen...

Jaa de var ett tag sen jag körde hiss&diss här på bloggen så varsegoda...

Musik! Haha som om ni inte viste de redan, men iaf musik är verkligen något underbart,  jag bara älskar de. Ett liv utan musik - no life! ;)

Regn. Ja faktiskt tycker jag det ska bli rätt så mysigt med regnet som kommer in under nästa vecka! Dock hoppas jag inte att de ska regna allt för mycket, några dar räcker ;)

The body shop Såklar body shop får en hiss av mig! De gör ju bara de bästa hudvårds produkterna! Hallon är min favorit, ska nog köpa en till imorn. Min börjar ta slut... ;)



Dålig musik, haha, nyss hissade jag ju musik men dock inte all musik hehe...

För små kläder, skor... De är ju typ de jobbigast som fins, när man ska ut nån stanns och har bestämt vad man ska ha på sig och så när man sätter på sig de så är det för litet... usch!

VINGAR!

Har blivit helt fast för vingar, gosh I love them! De halsbandet på sista bilden har jag, köpte det i usa på en marknad i NY chinatown 10$ bara! :)

Rock the mountain nästa...?

Neverstore spelar ju den 24juli i söderhamn på rock the mountain funderar på att dra dit faktiskt! ;)
Ska nån av er dit?

Gulligaste?

Emo Myspace Comments
Hittade denna på en hemsida, vist var den söt? ^^

Tingeling!

Tjena! Sitter här hemma nu och har ganska så tråkigt :P menmen...
Idag iaf har jag faktiskt fått passa en hund, jag är ju alergisk mot de flesta hund raser men dock inte bichon frisef! Efter som de bor en sån hund här i närheten så har jag fått låna den idag och se hur de går me allergin och om jag inte skulle reagera så kanske vi köper en sådan. Och gissa vad....!? Jag var inte allergisk! :) Så vi ska få passa henne imorn igen och kanske på måndag med Tingeling heter hon och e jätte fin!
Tog faktiskt inte någon bild på henne, men detta är iaf en bichon frisef. Söt va? :)

Fyller ju år

Snart den 29 juli så fyller ju jag faktiskt år, tänka sig de var ett år sen jag blev tonåting aa i siffrorna iaf! hihi^^
tänkte hur som hälst dela med lite av min önskelista ;)
Nå..vad tycker ni? Något som ni också kanske vill ha? ;)

Hemma!

Tjafan!
Happ då va man hemma igen efter en varm och skön vecka me släkten på landet! Men om jag ska vara ärlig så är de skönt att få komma hem, sova i sin egen säng och nära till stan! ;)
Så nu ska jag vara hemma iaf den här veckan som kommer, vet inte riktigt vad jag ska hitta på... hm, får se om någon är hemma antar jag!
Bjuder på lite random pics! ;P
pusspårumpan!

Fin dag!

Halluu :) Hur e läget?
Me mig äre väl okeej, har mått bättre. Nog snackat om de...

Just nu sitter jag iaf, på klippan och schteker GALET! De är jätte varmt så ska väl snart ta och bada, tack Gud för att de fläktar lite! haha. Har precis käkat lunch och innan de så åkte jag, Klara och brorsan ut me båten och bada åh sola. Åh va jag älskar sommaren! :)
Hur som helst så ska jag nog stänga av min älskade dator eftersom min kära bror vill nog att jag ska komma, hihi.
Har så dålig kamera på datan :/
Ha en bra dag så hörs vi mer senare! ♥

äh vafan!

Vet ni vad? Jag skiter i och vänta tills jag köpt en kamera jag börjar blogga nu isl! :D åhh va kul!
Aaa nu sitter jag ute på en klippa vid vattnet på Landet och chillar med musik, jätte mysigt! Snart kommer min morbror och min kusin Clara hit så då kanske jag ska ta ett dopp i havet. Jag och min brorsa har redan badat och det var faktiskt ganska varmt, 22grader typ det är nu 30 i luften så de e galet naaajs! :)
Bilden ser lite mörk ut men de blev nått konstigt ljus :P De är sol  utee!
Ha en grym dag!

Hejsan på er alla som fortfarande faktiskt följer min blogg

Jag tänkte börja med att säga att ni kanske förstått att jag haft tanke på att lägga ner min blogg jaa helt enkelt sluta blogga, men nu under tiden jag varit i usa har jag fått nån sorts kick i baken så jag ska ta mej fan ta å börja blogga igen!  Varför jag väljer att förstsätta blogga är ju såklart att de e jävligt kul när man kommer igång, åh jemenar varjegång jag läser nånblogg så tänker jag "åhh så skulle jag gjort annorlunda.." och massa sånna tankar så jag börjar igen! kul va? :)
Nu denna vecka hoppas jag på att jag ska få köpt en kamera så jag kan börja fota mera, min dator är lagad nu så det ska inte vara några promlem med att ha me den överallt i sommar ;) haha ja nästan överallt iaf...
Kommer dock inte blogga mer föräns jag fått en kamera köpt men håll utkik efter inlägg för snart då fan! ;)

Kameran som jag förmodligen ska köpa,
har nån av er en sån och isf är den bra? :)


RSS 2.0