Lunch

Hej på er! Har lunch nu, ganska så sent menmen ändå fett skönt! Är ju på prao nu och fan va sköna människor ja jobbar me! :) får berätta mera när jag kommer hem, slutar 17 så är väl hemma 17.30 kanske. Ni får ha en grym dag! Byeee

Video från rise against

Säger också godnatt me detta inlägg!
Har prao imorn, önska mig lycka till! :O

Sköna tjejer, moshpit, galen dans, svett och fucking rise agaist!

Tjeenare!
Igår hade jag en så in i hevete underbar kväll! För er som missat de så var jag, anna och julia på annexet igår kväll för att se rise against lira! Har inte lyssnat på dom så jätte mycket men har gjort de nu de senaste veckan och fan va dem e bra! Konserten igår va helt sjuk, har alsrig svettats så mycket och jag har nog inte varit så trött som jag var efteråt på länge!
Riktigt galet va de bästa kvällen på länge! Nu ska vi bara börja tagga till juni då vi brudar ska se linkin park i globen kommer bli azuum de me!

Tog inga bilder själv så lånat dessa från anna, dock har jag spelat in lite tänkte lägga upp någon film senare i ett annat inlägg då jag också bloggar från min dator!

Innan de började spela, julia, anna o jag!


...o så lilla muppiga jag


Julia o jag inne


Anna o jag


Tror detta är en bild från när de spelade swing life away, den låten va helt sjukt magisk när de spelades! :)


FML

Faaan!
Min dator har fått virus!! Skit kul verkligen! Är cepe sur, kommer inte kunna spela inte kunna blogga int kunna göra någonting! Aja ska lämna in datorn imorn så får jag hoppas på att den inte är allt för förstörd!


Bloggar nu ifrån en annan dator dock kommer jag inte blogga så mycket ifrån den. Menmen kanske blir något inlägg då&då tills min älskling är lagad o frisk! ^^
Hejsålänge!

Ska bli fet ikväll...

Eftersom jag inte har något kul att göra eftersom att jag är sjuk...buhu suger verkligen. Iallafall jag hade tänkt att äta mig tjock på...
Japp passionsfrukt... ni kommer inte känna igen mig efteråt... ;) farligt gott är de iallfall!

Saknar dessa brudar väldigt mycket...

Snyggaste brudarna in town!
Dock så saknar jag er väldigt mycket... :(

Kollat film o lirat

Japp om ni läser rubriken så vet ni ungefär vad jag gjort idag. Jo alltså sätt på film och spelat lite wow. Men vad jag ville säga är att de filmerna jag sätt är verkligen filmer som jag rekomenderar! Filmerna heter Fools gold och into the blue. Båda är en typ av dykar/skattjackt filmer! Lite actiondrama, älskar sånna filmer! Fools gold är lite mer humoristisk men into de blue e minst lika bra. Blev lite inspererad nu efter jag sätt de här filmerna och har betämt mig på riktigt nu att jag ska ta dykarcertifikat. Älskar havet och tänk er att kunna vara under vattnet i flear minuter tom timmar utan att behöva simma upp till ytan för att hämta luft! Åh vad jag vill!
Där båda filmerna. Tips! Kolla på dem! Btw så är ju jessica alba me i into the blue, hon e ju så snygg! :)

Hiss

Hej mina fina läsare! Är forfarande sjuk idag, så de blir ingen utgång idag, är iförsig inte heller så himla taggad heller. Hoppas jag mår bättre imorgon iaf!

Anyway, tänkte bara visa er en produkt som är en big hiss enligt mig och de är...

The body shops body butter med doft av p assionsfrukt! Köpe två burkar av den för några veckor sedan på deras rea. Men eftersom att jag köpte den på rean så var de bara en rea produkt som inte säljs längre men jag lyckades köpa mig två exemplar så jag är nöjd! Dem luktar också så sjukt gott!

Big hiss!

Gtg

Sitter o skypar me erik, tim o zacke och spelar lite wow, dom kör HoN så de e lite synd :( haha aja. Funderar på om jag ska dra o kolla på någon film, tror jag ska se sagan om ringen 3, aa så blir de! Vi hörs senare ikväll, btw så dinga jag 82 nyss woho!
Dock mår jag fortfarande inte så bra :thumbdown:


Sjuk.

God morgon på er!
Sovit gott? De har inte jag iaf, har haft ont i huvet större delen av natten och inte kunnat sova, inte så kul :thumbdown:
Så jag blir hemma idag, ganska så skönt ändå men missar fysikprovet. Hm lite segt eftersom vi typ har 3 prov närsta vecka och så lär jag säkert på göra fysiken då också så 4 prov... åh love my life... not.
Aja tänkte visa er resultatet av min hårfärgning. Blev faktiskt rikigt nöjd! Blev nästan lite rött, mörkbrunt/rött skit snyggt! :)
Vad tycker ni?

Färgar håret, typ

Ska dra och färga mitt kära hår nu igen, mörkare skare bli!
Vad tycker ni är snyggast på mig?
Jag trivs bäst i brunt ;)

Liten fråga

Såg nyss att jag fått en fråga av någon av mina läsare jätte kul! men skriv gärna namn nästa gång hihi! ;)

Svar: Hej!
Låten heter What ive done med Linkin park, som för övrigt är ett av mina största favorit band just nu. Dom ska btw ha en spelning i globen i sommar, dit går man ju lätt!
Aja hoppas du är nöjd med ditt svar o tack för frågan! ;)
Där har ni låten igen, visst är den azuuum?!

Hallihallå

Hejsan alla männikor!
Här har ni en redan skoltrött bloggare - jo de e jag. Fan va jag hatar skolan... Förlåt att jag klagar men orkar verkligen inte skolan just nu...
Anyway, har egentligen inte så mycket att säga. Funderar på att kanske sluta blogga? OKej jag vet, har sagt det förut men ändå så kommer jag tillbaka och bloggar förfult i typ en vecka sen orkar jag inte mer... Haha konstig tjej asså. Aja vi får se hur de blir me de där.
Nu ska jag ísl för att blogga gå och lira lita wow, ska dinga 81 hade jag tänkt bara 4 bars kvar haha lol. Im so geek.
Haha titta vilken muppig bild jag hitta på datan ifrån i sommras, åh vill ha sommar nu!!

RSS 2.0